Home // Over de makers

Over de makers


Op het internet is redelijk veel informatie over slaapproblemen te vinden. Helaas is deze informatie vaak onvolledig of soms simpelweg onjuist. Deze website is opgezet om mensen kwalitatief hoogwaardige informatie over nachtmerries te bieden. De website is gemaakt door:

Dr. Jaap Lancee

Jaap Lancee (www.jaaplancee.com) is als Universitair Docent verbonden aan de vakgroep Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Hij doet hier onderzoek naar chronische slapeloosheid (insomnie) en nachtmerries. In zijn onderzoek maakt hij veel gebruik van internettoepassingen om deze slaapproblemen te behandelen. Naast het onderzoek verzorgt hij onderwijs, onderhoudt hij verschillende websites en volgt hij de opleiding tot cognitief gedragstherapeut (VGCT).

Dr. Victor I. SpoormakerVictor

 

 

Victor Spoormaker is als onderzoeker verbonden aan het Max Planck Insitute of Psychiatry te Munchen, waar hij zich bezig houdt met nachtmerries en andere slaapstoornissen. Hij is schrijver van twee populair-wetenschappelijke boeken over dromen. Slapen en dromen zijn twee van zijn meest favoriete hobby's.